Rybí paprikáš - recept cpt. Cooka
4 porce:  80 dkg rybího filé, 2 dl smetany, 1 lžíce hladké mouky, 1  cibule, 1 lžíce mleté papriky, 2 lžíce másla, mletý pepř, sůl, citrónová šťáva
Filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a dáme asi na hodinu odležet do chladna. Zatím jemně nakrájíme cibuli, zpěníme na másle, přimícháme papriku a krátce zamícháme. Mírně podléváme a dusíme na malém plameni. Na tento základ vložíme rybu a po 10 minutách zalijeme smetanou, v níž jsme rozmíchali mouku. Rybu dodusíme na mírném ohni doměkka, omáčku dochutíme citrónovou šťávou a solí. Podáváme s rýží nebo noky.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka