Kapr s italskou omáčkou - recept cpt. Cooka
4 porce:  1 kg kapra, 3 lžíce oleje, sůl, 10 dkg majonézy, 3 lžíce kečupu, 1 lžíce červeného vína, 2 dkg nakládaných kapií, 1/2  nakládané okurky,  trochu cibule, sůl, moučkový cukr, citrónová šťáva, zelená petrželka
Cibuli a kapii drobně pokrájíme, okurku nastrouháme na jemné nudličky a petrželku drobně posekáme. Majonézu zředíme citrónovou šťávou a vmícháme kečup, víno, cukr, sůl a připravenou zeleninu. Očištěné porce kapra osušíme utěrkou. Osolíme a opékáme po obou stranách v rozehřátém oleji 12 až 15 minut. Přeložíme na talíře a podáváme s vařenými brambory a italskou omáčkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka