Rybí hrnec po francouzsku - recept cpt. Cooka
4 porce:  5 dl rybího vývaru, 1  bobkový list, 1 lžička drceného pepře, sůl, 1  cibule, 1  hřebíček, 4  mrkve, kedlubna, 2  pórky, 40 dkg kapra, 1 dl bílého vína, 10 dkg smetany, bílý pepř
Bujón dáme vařit s vodou, bobkovým listem, tlučeným pepřem a solí. Cibuli oloupeme, protkneme hřebíčkem, přidáme do vývaru a povaříme. Mrkev a kedluben nakrájíme na kostičky, pórek na špalíčky. Porce kapra nakrájíme na menší kousky, přidáme spolu se zeleninou do vývaru a dusíme 10 minut. Víno a smetanu rozšleháme a vmícháme do pokrmu, osolíme a opepříme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka