Pstruh na mandlích - recept cpt. Cooka
4 porce:  4 menší pstruzi, 6 dkg mandlí uvařených, oloupaných a nakrájených na plátky, 1  cibule nakrájená na kolečka, 12 dkg hladké mouky, 2 lžíce rostlinného tuku, 2 stroužky česneku nakrájené na čtvrtky, mletý pepř, sůl, mletá paprika, 2  pomeranče oloupané a rozdělené na dílky
Ve větší pánvi rozehřejeme tuk, přidáme cibuli a mandle. Za občasného míchání opékáme tak dlouho, až cibule zesklovatí. Opatrně přendáme do malé misky a držíme v teple. Pstruhy obalíme ve směsi mouky s kořením a opékáme na pánvi, ve které jsme opekli cibuli, tak dlouho, až jsou hotoví. Během pečení rybu jednou obrátíme. Hotové pstruhy polijeme cibulovou směsím ozdobíme kousky pomeranče a podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka