Tuňák na pepři - recept cpt. Cooka
4 porce:  4 plátky tuňáka, 5 lžic másla, 5  naťových cibulek nakrájených nadrobno, 1 lžíce citrónové šťávy, 2 lžičky hořčice, 1 lžička tabasca, 1 lžička hrubě mletého pepře, 1 lžíce oleje, sůl
Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm pomalu osmahneme cibulky, asi 6 minut. V malé misce smícháme Tabasco, hrubě mletý pepř, hořčici a citrónovou šťávu. Hotovou směs přimícháme k cibulkám a pánev dáme na stranu. Na velké pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka osmažíme posolené a popepřené stejky tuňáka, asi 4 minuty na každé straně. Těsně před tím, než je ryba hotová, ohřejeme cibulky a nasypeme je na rybu.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka