Krevety po louisiánsku - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg krevet, 2.5 dl vody, 3 lžíce oleje, 3 lžíce hladké mouky, 1  cibule nakrájená nadrobno, 1 stroužek česneku nasekaný nadrobno, 2  rajčata nakrájená na malé kousky, 2  vejce uvařené natvrdo, oloupané a rozkrojené na čtvrtiny,  špetka muškátového oříšku, sůl, mletý pepř
Krevety povaříme 5 minut v osolené vodě a necháme ochladnout. V pánvi rozpálíme olej, přidáme mouku a připravíme jíšku. Přidáme cibuli a česnek a vaříme další 3 minuty. Přidáme vodu z krevet, rajčata, vodu a muškátový oříšek, přivedeme k varu a vaříme 15 minut. Přidáme krevety, osolíme a opepříme a vaříme další minutu.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka