Zelenina po indicku - recept cpt. Cooka
4 porce:  12.5 dkg rýže, 10 dkg hlívy ústřičné, sůl, mletý pepř, 15 dkg brokolice, 15 dkg květáku, 15 dkg celeru, 1  cuketa, 2  mrkve, 1  kedlubna, 2  jablka, 10 dkg modrých hroznů, 2 plátky ananasu, 2 lžíce másla, 5 lžic karí koření, 2 dl zeleninového vývaru, 2 lžíce kremžské hořčice, 15 dkg kysané smetany, 3 lžíce šlehačky
Mrkev a celer nakrájíme na plátky, kedluben, cuketu a ananas na menší kousky, jablka na osminky, houby rozčtvrtíme, květák a brokolici rozdělíme na růžičky, hrozny rozpůlíme. V pánvi rozehřejeme máslo, zeleninu a ovoce na něm podusíme, přidáme karí, vývar, 10-15 minut vaříme, přidáme hořčici, smetanu, sůl, pepř a krátce před podáváním přidáme ušlehanou šlehačku. Podáváme s vařenou rýží.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka