Zelenina se sójovou smetanovou omáčkou - recept cpt. Cooka
4 porce:  20 dkg brokolice, 4  rajčata, 4  cibule, 20 dkg žampiónů, 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, 2.5 dl zeleninového vývaru z kostky, 2.5 dl smetany, mletý pepř
Rajčata nakrájíme na osminky a vybereme zrníčka, cibuli rovněž rozkrojíme na 8 dílů, žampióny nasucho otřeme ubrouskem a rozpůlíme. Brokolici uvaříme ve vodě se lžící sójové omáčky, scedíme a necháme okapat. Na rozehřátém oleji brokolici a cibuli 5 minut opékáme, přidáme rajčata a žampióny a společně krátce podusíme. Česnek rozmačkáme, smícháme se zbylou sójovou omáčkou, vývarem, smetanou a pepřem. Omáčkou zalijeme zeleninu, necháme přejít varem a dochutíme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka