Zeleninový kotlík - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg tykve, 2 lžíce másla, 15 dkg točeného salámu, 2 velké cibule, 2 stroužky česneku, 2 velká rajčata, 2  papriky, tymián, sůl, bazalka, kečup
Na másle osmahneme tykve nakrájené na kostky 1 x 1 cm. Přidáme na kostky pokrájený salám. Cibuli nakrájíme na kolečka a přidáme na pánev. Česnek prolisujeme a přidáme k zelenině. Nakonec přidáme na kolečka nakrájená rajčata a na tenounké plátky nakrájené papriky. Dusíme 20 minut. Okořeníme a zalijeme celou směs kečupem. Dusíme ještě 5 minut a podáváme. Jako příloha jsou vhodné topinky.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka