Žampióny smažené v pikantním tvarohovém těstíčku - recept cpt. Cooka
4 porce:  60 dkg čerstvých žampiónů, 20 dkg měkkého tvarohu, 2  vejce, 2 lžíce kečupu, 1 dl smetany, sůl, 2 lžíce citrónové šťávy, 10 dkg hladké mouky, bílé víno na zředění, hladká mouka na obalení žampiónů, tuk na smažení
Tvaroh rozšleháme se smetanou, přidáme vejce, rajčatový kečup, citrónovou šťávu, osolíme a ušleháme. Potom do směsi vmícháme mouku, podle potřeby zředíme vínem a umícháme hladké těstíčko na obalování. Dobře očištěné žampióny nakrájíme na dílky, obalíme v těstíčku a smažíme dozlatova v rozehřátém tuku.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka