Čínská zelná polévka s vepřovým masem - recept cpt. Cooka
4 porce:  20 dkg vepřového bůčku, 30 dkg zelí, 2 lžíce oleje, 1 hrst sušených hub, pálivá paprika (podle chuti), sůl, moučkový cukr, 1 špetka glutasolu, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce vína, 1.2 l vody nebo vývaru, jarní cibulka (naťová nebo menší cibule a pažitka)
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji. Přidáme jemně nakrájené zelí, opečeme a zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme houby, papriku a povaříme 20 minut. Pak přidáme sójovou omáčku, glutaman, víno, sůl, špetku cukru. Před koncem varu přidáme nakrájenou naťovou cibuli nebo na jemná kolečka nakrájenou cibuli a pažitku.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka