Gulášová polévka - recept cpt. Cooka
4 porce:  20 dkg předního hovězího bez kostí, 1  cibule, 1 lžíce tuku Ceres soft, mletá paprika, pálivá paprika, sůl, 1.25 l vody, 2 lžíce hladké mouky, česnek, kmín, mletý pepř, 20 dkg brambor, bujón (masox), polévkové koření, majoránka
Nadrobno nakrájenou cibuli usmažíme dozlatova na polovině dávky tuku. Přidáme maso nakrájené na drobné kostičky a osmahneme. Zaprášíme paprikou, zalijeme trochou vody, osolíme a dusíme. Mezitím připravíme z tuku a mouky světlou jíšku. Zalijeme ji vodou, rozšleháme a uvedeme do varu. Jíšku vmícháme k masu a opět dusíme. Přidáme na kostičky nakrájené brambory a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme masoxem a kořením.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka