Kapusta s vepřovým masem - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg vepřové krkovičky, 10 kuliček zeleného pepře, 2 nasekané cibule, 1 svazek kořenové zeleniny, 1.5 kostky bujónu (masox), 3 lžičky karí koření,  špetka šafránu, 50 dkg kapusty, 20 dkg žampiónů, mletý pepř, sůl
Krkovičku vaříme na mírném ohni 60 minut spolu se zeleným pepřem, cibulí v celku, drobně pokrájenou zeleninou, masoxem, karí a šafránem. Potom do polévky přidáme kapustu a dalších 30 minut vaříme. Maso vyjmeme, vykostíme, pokrájíme na nudličky a vrátíme do hrnce. Žampióny pokrájíme na plátky a přidáme do polévky. Povaříme 5 minut a dochutíme kořením. Zapíjíme vychlazeným pivem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka