Hovězí maso Tennessee - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg mletého hovězího masa, 30 dkg špaget, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička mletého zázvoru, 30 dkg fazolových lusků, 4  jarní cibulky nakrájené nadrobno, 1 lžička mleté papriky, chilli, sůl, mletý pepř
Špagety uvaříme podle návodu. Mezitím na pánvi krátce osmahneme mleté maso. Během vaření ho vařečkou nebo i vidličkou rozbíjíme na malé kousky. Maso ochutíme sójovou omáčkou, sladkou paprikou, chilli kořením, solí a pepřem a dáme ho na stranu. Ve stejné pánvi uvaříme fazolové lusky a přidáme zázvor. Kdy jsou fazole hotové, přidáme maso, špagety a zelenou cibulku, promícháme a podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka