Jarní nudle - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg nudlí, 1/2  cibule, kousek celeru, zelená petrželka, 5 dkg másla, 3 lžíce oleje, 15 dkg uzeného bůčku, 50 dkg zeleného hrášku, sůl, mletý pepř, tvrdý sýr
Polovinu uzeného bůčku a celer nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, petrželku nasekáme a vše osmažíme na másle a oleji. Přidáme hrášek, zbytek bůčku nakrájeného na kostky, trochu soli a pepře, zalijeme sběračkou horké vody nebo vývaru a vaříme na mírném ohni. Mezitím dáme vařit nudle, uvařené nudle scedíme, nasypeme do mísy a přidáme uvařený hrášek. Vše dobře promícháme a posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s kompotem nebo sezónním salátem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka