Jarní špagety - recept cpt. Cooka
4 porce:  25 dkg špaget, 2 lžíce rostlinného tuku, 25 dkg brokolice, 2  pórky (bílé části nakrájené najemno), 2.5 dl vody, 25 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 45 dkg chřestu uvařeného a nakrájeného na 2 cm kousky, sůl, mletý pepř, tymián, bazalka, rajče na ozdobu
V hluboké teflonové pánvi rozehřejeme pokrmový tuk, přidáme brokolici a pórek a smažíme za stálého míchání asi 2 minuty. Přidáme vodu, přikryjeme pokličkou a na středním plameni vaříme 5 minut, až je brokolice uvařená, ale stále zelená. Odkryjeme, přidáme žampióny a koření. Důkladně zamícháme a vaříme dalších 5-7 minut, až jsou žampióny hotové. Mezitím si uvaříme špagety, necháme je odkapat a přendáme je do ozdobné mísy, přidáme zeleninovou směs a připravený chřest. Jemně promícháme a podáváme ozdobené kousky rajčete.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka