Nudle s tuňákem - recept cpt. Cooka
4 porce:  37 dkg tuňáka v oleji, 24 dkg širších nudlí, 1 lžička oleje, 3  řapíkaté celery (stonky nakrájené na plátky), 1  cibule nakrájená najemno, 40 dkg rajčat nakrájených na menší kostky, 1.7 dl kečupu, 1.2 dl vody, 1 stroužek rozetřeného česneku, dobromysl, bazalka, 2 lžíce nastrouhaného parmazánu
Tuňáka necháme odkapat. V menším hrnci osmažíme na oleji cibuli a celer. Přidáme tuňáka, rajčata, kečup, česnek, oregano a bazalku. Přikryjeme pokličkou a na mírném plameni vaříme 20 minut. Mezitím si uvaříme těstoviny. Zapékací misku vymažeme tukem a na dno položíme polovinu nudlí. Přidáme polovinu tuňákové směsi a 1 lžíci parmezánu. Stejným způsobem přidáme zbylé přísady a pečeme v troubě při 180 stupních.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka