Špagety po lombardsku - recept cpt. Cooka
4 porce:  30 dkg špaget, 4 dkg rostlinného tuku, 1 lžíce sekaného libečku, 2  cibule, 40 dkg vepřového masa, sůl, mletá paprika, pálivá paprika, 5 dkg mrkve, 5 dkg celeru, 40 dkg rajčat, 2 lžíce kečupu, zelená petrželka, tvrdý sýr
Uvařené špagety necháme okapat. Na tuku osmahneme usekanou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso a krátce podusíme. Směs okořeníme paprikami, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme 1/4 h. Přidáme na nudličky nakrájené mrkev a celer, podusíme 5 minut a vložíme spařená, na kolečka nakrájená rajčata. Dusíme, až je zelenina měkká. Vmícháme kečup, libeček a špagety. Na talíři sypeme sýrem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka