Tagliatelle s masovou omáčkou - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg mletého hovězího masa, 40 dkg těstovin tagliatelle, 7.5 dkg předvařené čočky, 2 dl zeleninového vývaru, cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce oleje, 2.5 dl loupaných rajčat, 10 dkg kukuřice z konzervy, sůl, mletý pepř, cayenský pepř, několik kapek tabasca, dobromysl
Čočku uvaříme ve vývaru. Prolisovaný česnek a nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme maso a za stálého míchání zprudka opečeme. Přidáme rozkrájená rajčata, kukuřici, podusíme, osolíme, opepříme. Omáčku okořeníme cayenským pepřem a tabaskem, krátce před podáváním vmícháme čočku a oregano. Uvaříme těstoviny tagliatelle, prolijeme studenou vodou a podáváme s omáčkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka