Milánská dršťková polévka - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg drštěk, sůl, 1.25 l vody, 4 dkg slaniny, cibule, 5 dkg vařeného uzeného masa, česnek, zelená petrželka, feferonka nebo mletá pálivá paprika, 3 lžíce rajčatového protlaku, mletý pepř, tvrdý sýr
Dršťky uvaříme doměkka, vyjmeme z vývaru a nakrájíme na čtverečky. V hrnci rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené uzené maso. Vše osmahneme, vmícháme drobně nakrájený česnek, pepř, nasekanou petrželovou nať a feferonku, dršťky a protlak. Vše opět osmahneme, zalijeme vývarem z drštěk a krátce podusíme. Před podáváním sypeme porce polévky sýrem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka