Pirožky s rybí nádivkou - recept cpt. Cooka
4 porce:  1 balíček lístkového těsta, rýže, cibule, vejce, rybí filé, sůl, mletý pepř, vejce, vývar z masa
Připravíme si lístkové těsto, jehož polovinou vyložíme pekáč. Těsto poklademe vrstvou vařené rýže se smaženou cibulkou a jemně nakrájeným vajíčkem uvařeným na tvrdo. Na to dáme jemné rozsekané syrové rybí maso, osolíme a opepříme, na to rýži atd. Vše nakonec přikryjeme druhou polovinou máslového těsta, v němž uděláme dva otvory. Povrch těsta potřeme vajíčkem a v mírné teplé troubě upečeme. Po upečení necháme přikryté asi 10-15 minut stát, pak nakrájíme a podáváme se silným vývarem z masa.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka