Pikantní omeleta - recept cpt. Cooka
2 porce:  13 dkg polohrubé mouky, 1 dl mléka, 1/2 dl vody, 1  vejce, sůl, 3 dkg tuku na smažení, 2  rajčata, kečup na ozdobení,

Náplň: 20 dkg libového vepřového masa, 2 dkg tuku Ceres soft, mletý pepř, sůl

Do misky nasypeme mouku, přádáme mléko, vodu, vejce, sůl a vše dobře promícháme. Připravené těsto necháme odstát. Maso nadrobno nakrájíme, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Na pánvičce rozpálíme tuk, na kterém zprudka maso osmahneme, a ještě asi 15 minut dusíme, až změkne a šťáva se vysmahne. Rajčata omyjeme a rozkrájíme na půlměsíčky. Na rozpáleném tuku postupně usmažíme omelety. Maso rozdělíme na díly a naplníme jím omelety. Ozdobíme kečupem a rajčetem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka