Polévka z drůbeže - recept cpt. Cooka
4 porce:  2 l vývaru z kuřat, 20 dkg kuřete, 1  vejce, 1  mrkev, 1  pórek, 5 dkg žampiónů, 5 lžic desertního vína, sůl, vegeta, 5 lžic sójové omáčky, zelená petrželka
Do scezeného drůbežího vývaru zavaříme na kostky nakrájené kuřecí maso (během varu sbíráme pěnu). Potom přidáme očištěný pórek nakrájený na plátky, očištěnou mrkev nakrájenou na silnější nudle a plátky čerstvých žampiónů. Vše povaříme. Vejce rozmícháme s troškou vody a zaváříme přes vidličku do polévky. Krátce povaříme a polévku dochutíme sójovou omáčkou, vínem, vegetou a solí. Ihned podáváme s jemně sekanou zelenou petrželkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka