Kuba s houbami a uzeným masem - recept cpt. Cooka
4 porce:  30 dkg trhaných krupek, 20 dkg uzeného masa, 40 dkg čerstvých hub, 4 dkg vepřového sádla, 4 stroužky česneku, mletý pepř, sůl
Krupky uvaříme, scedíme, propláchneme vodou a necháme okapat. Maso uvaříme doměkka a rozkrájíme na kostičky. Houby rozkrájíme na plátky, vložíme do kastrolu s částí zahřátého sádla, osolíme, okmínujeme a ve vlastní šťávě podusíme. Uvařené krupky smícháme s podušenými houbami a rozkrájeným masem, přidáme mletý pepř, prolisovaný česnek a podle chuti přisolíme. Dobře promícháme a směs rozetřeme do pekáčku vymazaného sádlem. Vložíme do předehřáté trouby a zapečeme. Podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka