Uzené maso s fazolemi - recept cpt. Cooka
4 porce:  30 dkg bílých fazolí, 30 dkg uzeného masa, 8 dkg cibule, 2 dkg hladké mouky, 4 dkg oleje, mletá paprika, mletý pepř, bobkový list, sůl
Fazole uvaříme do poloměkka. Uzené maso rozkrájíme na kostičky, přidáme k poloměkkým fazolím a spolu se špetkou mletého pepře a 2 bobkovými listy uvaříme doměkka. Cibuli jemně nasekáme, vložíme do kastrolu se zahřátým olejem a jenom zpěníme, aby zůstala světlá. Přisypeme hladkou mouku a za stálého míchání připravíme cibulovou jíšku. Jíškou zahustíme fazole s masem, ochutíme špetkou mleté papriky a ještě chvíli podusíme. Podáváme s chlebem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka