Sójové maso po čínsku s vepřovým masem - recept cpt. Cooka
4 porce:  25 dkg sójového maso (plátky, pekingské, kostky), 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička směsi 'Sójové maso', 15 dkg vepřového bůčku, 1 lžíce oleje, 1 lžíce cibule, 15 dkg pórku nebo zelí, celer, papriky, kedlubny, 1 hrst sušených hub, sůl, 1 lžíce vína, 1/2 lžičky granulovaného česneku
Sójové maso dáme nabobtnat spolu se sójovou omáčkou, směsí koření a sklenkou vroucí vody. Vepřový bůček nakrájíme na kostičky a opečeme spolu s nakrájenou cibulí na lžíci oleje. Přidáme nabobtnalé sójové maso, pórek nakrájený na kolečka, máčené houby a zalijeme tekutinou po namáčení sójového masa. Podusíme, podle potřeby přisolíme a přidáme trochu směsi 'Sójové maso'. Jindy můžeme podlít také vínem nebo přidat česnek.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka