Barevný salát - recept cpt. Cooka
4 porce:  1 hrneček tykve nebo cukety na plátky nakrájené, 1/2 hrnečku nastrouhané mrkve, 1/2 hrnečku na kolečka nakrájené cibule, 1/2 hrnečku vařeného vychladlého zeleného hrášku, 1/2 hrnečku jemně nakrájeného celeru, 1/2 hrnečku nadrobno sekaných mandlí,

Zálivka: 2 lžíce oleje, 1 lžička soli, 1 lžička bazalky, 1 lžička hořčice, 1 stroužek prolisovaného česneku, 2  citróny

Zeleninu nakrájíme a dáme do hluboké salátové mísy nejlépe dřevěné. Zálivku z oleje, citrónové šťávy, hořčice a koření našleháme a zalijeme jí salát.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka