Grapefruit s červeným zelím - recept cpt. Cooka
4 porce:  15 dkg červeného zelí, 1  grapefruit, 1  jablko, 1  kiwi, 1  citrón, 1 snítka kopru, 1.5 dl kysané smetany, 1 stroužek česneku, olej, sůl, mletý pepř
Červené zelí pokrájíme na tenké nudličky. Grapefruit oloupeme a rozdělíme na jednotlivé dílky, které ještě překrojíme. Jablko oloupeme a nakrájíme na plátky. Tyto suroviny vložíme do salátové mísy, přisypeme nasekaný kopr a zalijeme zálivkou. Nálev si připravíme ze zakysané smetany, prolisovaného česneku, šťávy z citrónu a špetky soli. Nalijeme na základní suroviny a promícháme. Salát rozdělíme na porce a těsně před podáváním ozdobíme plátky kiwi.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka