Jarní koktejl - recept cpt. Cooka
4 porce:  1  hlávkový salát, 2 lžíce majonézy, 2 lžičky kečupu, 1 lžíce smetany, 1 lžička hořčice, 1 lžička octa, 3  vejce, sůl
Hlávkový salát opláchneme a osušíme potřásáním v čisté utěrce. Nakrájíme jej na tenké nudličky, které aranžujeme do širokých sklenic na šampaňské nebo do skleněných misek na kompot. Vejce uvařená natvrdo posekáme na drobné kousky a posypeme jimi salát v miskách. Majonézu, kečup, hořčici, ocet, sůl a smetanu smícháme a touto omáčkou obsah misek polijeme.
Před podáváním vychladíme v ledničce. U stolu si pak obsah své misky každý zamíchá sám.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka