Kombinovaný salát - recept cpt. Cooka
4 porce:  5 dkg květáku, 5 dkg fazolových lusků, 5 dkg červené řepy, 10 g oleje, 6 g octa, 2 g soli
Ve vřelé posolené vodě uvaříme květák, vytahujeme po rozevření růžic, ochladíme a rozlomíme na růžičky. Dáme doprostred talíře na hromádku. Ve vařící vode svaříme zelenou fazolku, vyjmeme, ochladíme a nakrájíme. Položíme do kruhu okolo květáku. Do studené vody položíme umytou červenou řepu a vaříme do měkka. Necháme ochladit. Řepu oloupeme a nastrouháme na hoblinky či nakrájíme na kousky. Posolíme. Položíme ji na talíř okolo věnce z předešlé zeleniny a ozdobíme zelenou fazolkou. Hotový salát se zalévá směsí octa a oleje.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka