Zelný salát Tennessee - recept cpt. Cooka
4 porce:  1/2 hlávky nastrouhaného zelí, 1/2 hlávky nastrouhaného červeného zelí, 2  nastrouhané mrkve, 1 nastrouhaná salátová okurka, 1  cibule nakrájená nadrobno, 2 listy řapíkatého celeru nakrájené nadrobno, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžička kopru, 2 lžíce krystalového cukru, 3 lžíce octa, sůl, mletý pepř
V míse smícháme bílé zelí, okurku, cibuli, celer a kopr. Podle chuti osolíme a opepříme, přelijeme směsí oleje, octa a cukru, přikryjeme a necháme v ledničce vychladit. Červené zelí krátce spaříme horkou vodou, nechápe odkapat a vychladit. Před podáním ho vmícháme do hotového salátu. Podáváme ozdobené plátky pomeranče.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka