Salát Ajda - recept cpt. Cooka
4 porce:  5 dkg kuřete (vařené a odkostěné; muže být i slepice), 2 dkg jablek, 4 dkg majonézy, 2 dkg vlašských ořechů, 5 g citrónové šťávy, 10 g broskvového kompotu, 2 g mletého pepře, 2 g soli, 10 g hlávkového salátu, šlehačka bez cukru na ozdobení
Uvařené a odkostěné kuře nakrájíme na kousky 1 cm. Jablka se oloupou a nakrájí na kousky nebo plátky. Ořechy se nasekají na drobno. Broskev nakrájíme nadrobno. Všechny suroviny smícháme s majonézou a přidáme trochu šlehacky. Ochutíme černým pepřem a solí. Položíme na talíř. Ozdobíme šlehačkou a zeleným salátem, ořechy, figurkami z jablek, broskví a petržele.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka