Salát moravského uzenáře - recept cpt. Cooka
6 porcí:  15 dkg moravského uzeného masa, 15 dkg šunkového salámu, 15 dkg pařížského salámu, 15 dkg tlačenky, 15 dkg nakládané cibulky, 20 dkg žampiónů, 1/4 l kysané smetany, křen, sůl, citrón, pažitka, hořčice, moučkový cukr podle chuti
Uzeniny nakrájíme na jemné nudličky a tlačenku rovněž. Žampióny nakrájíme na plátky a spaříme ve vařící vodě, nakládané cibulky nakrájíme na čtvrtky. Všechny suroviny promícháme spolu s kysanou smetanou, ochutíme nastrouhaným křenem a hořčicí. Vše doplníme sekanou pažitkou, solí a citrónovou šťávou. Podle chuti můžeme mírně osladit cukrem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka