Salát z vařeného hovězího masa - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg vařeného hovězího masa, 1 lžíce hořčice, 2 lžíce oleje, 1 lžička sardelové pasty, 1 velká cibule, 1 lžička kaparů, 2 kysané okurky, 1 lžíce zelené petrželky, 2 lžíce křenu (rozmíchat v majonéze), 1 lžíce majonézy, 1 stroužek česneku, 1 lžíce estragonového octa, sůl, mletý pepř
Maso nakrájené na kostičky smícháme s okurkami, přidáme drobně nakrájenou cibuli, kapary, petrželku. Česnek utřeme a vytřeme jím misku. Mezitím rozmícháme hořčici, olej, ocet a sardelovou pastu, osolíme, opepříme a smícháme s masem. Polijeme křenovou majonézou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka