Znojemský rybí salát - recept cpt. Cooka
6 porcí:  1 kg kapra, 10 dkg oleje, 30 dkg majonézy, 1 větší mrkev, 10 dkg zeleného hrášku, 20 dkg nakládaných okurek, 1 větší cibule, 1 dl bílého vína, sůl, moučkový cukr, citrón
Očištěného kapra naporcujeme, pokapeme citrónem, osolíme a upečeme na oleji. Po vychladnutí vykostíme. Maso nakrájíme na kostičky, přidáme výpek z pečení, na kostičky nakrájenou vařenou mrkev, sladkokyselé okurky a jemně nakrájenou cibuli. Vše promícháme s hráškem a majonézou. Ochutíme solí, cukrem a citrónem. Celkovou hustotu upravíme bílým vínem nebo citrónovou šťávou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka