Jarní jablkový salát s krémovým sýrem - recept cpt. Cooka
1 porce:  5 dkg žervé, 1 hlávka hlávkového salátu, 10 dkg jablek, 5 dkg pomerančů, 3 dkg majonézy, 3 cl smetany, 4  jarní cibulky s natí, zelená petrželka, citrónová šťáva, 2 dkg vlašských ořechů
Do středu misky nebo talířku se upraví kupička krémového sýra a obloží se střídavě půlkami nebo čtvrtkami srdíček hlávkového salátu, celými malými jarními cibulkami s natí, zelenou petrželkou, plátky oloupaných jablek (pokapaných citrónovou šťávou) a dílky pomeranče. Salát se přelije trochou majonézy, zjemněné šlehačkou. Nakonec se ozdobí jádry vlašských ořechů.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka