Fazole Ferrara - recept cpt. Cooka
Fagioli Ferrara
4 porce:  2 konzervy bílých fazolí ve vlastním nálevu, 1  cibule, 3 stroužky česneku, 5 dkg anglické slaniny, 40 dkg rajčat, 4  párky, olej, šalvěj, 1/2 kostky bujónu (masox), bobkový list, tymián, 1  chilli paprička
Na oleji osmažte na kolečka nakrájenou cibuli a česnek spolu se slaninou nakrájenou na kostičky, přidejte fazole i se šťávou a nechte krátce povařit. Potom přidejte nakrájená oloupaná rajčata, šalvěj, kostku do polévky, bobkový list, papričku a tymián a nechte vařit 20 minut. Nakonec přidejte na kolečka nakrájené párečky, nechte ještě 5 minut povařit a podávejte.
Příloha: bílý chléb

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka