Žampiony s chilli - recept cpt. Cooka
Chile mushrooms
4 porce:  2  chilli papričky, 1/2 svazku zelené petrželky, 40 dkg žampiónů (bílých nebo polních), 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce medu, 2 lžíce aceta balsamica, sůl
Čerstvé červené chilli papričky opláchneme, odstraníme stopky a nakrájíme na tenké prstýnky včetně semínek. Opláchneme petrželku, vytřeseme vodu a lístky najemno nakrájíme. Očistíme žampiony a rozkrojíme na čtvrtiny.
V pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm žampiony s papričkami přibližně 5 minut za stálého míchání. Přidáme med a ještě chvíli prohříváme. Dochutíme balsamikem a solí a promícháme s petrželkou. Podáváme s toastem nebo na listech salátu.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka