Játrová paštika - recept cpt. Cooka
4 porce:  50 dkg kuřecích jater, 8 lžic másla, 4  naťové cibulky nakrájené nadrobno, 5 lžic vermutu, 1 lžička tymiánu,  špetka muškátového oříšku, sůl, mletý pepř
Na pánvi rozpálíme 1 lžíci másla, přidáme zelenou cibulku a za stálého míchání vaříme na středním plameni 1 minutu. Přidáme játra, tymián, muškátový oříšek, sůl a pepř, plamen zvýšíme na maximum a vaříme 4 minuty. Přilijeme vermut a vaříme 30 sekund. Směs přendáme do mixéru a rozmixujeme na jemnou kaši. Pomalu přidáme máslo a ještě chvíli mixujeme. Paštiku přendáme do misky a necháme v ledničce alespoň 6 hodin vychladit.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka