Krabí koktejl - recept cpt. Cooka
6 porcí:  1 konzerva krabího masa, 5 dkg sterilovaného celeru, 5 dkg oloupaných jablek, 10 dkg majonézy, 1 dl šlehačky, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce bílého vína nebo brandy, 1 lžička worcestrové omáčky, zelená petrželka, kousek kapie, citrón, 6 listů hlávkového salátu
Majolku rozmícháme s kečupem, vínem (brandy) a worcesterskou omáčkou, potom s ušlehanou smetanou, vmícháme část drobně nakrájeného krabího masa, jablko a celer pokrájené na nudličky a necháme v chladničce krátce odležet. Před podáním koktejl vložíme do koktejlových sklenek vyložených listy hlávkového salátu, ozdobíme krabím masem, proužky kapií, snítkami petrželky a na okraje sklenek zavěsíme po řezu citronu.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka