Mexické krevety - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 uvařených krevet, 3  feferonky nakrájené nadrobno, 2 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce zelené petrželky, 1 lžíce oleje, 2  avokáda, 1 lžička krystalového cukru, sůl, mletý pepř, citrón na ozdobu
Ve velké míse smícháme feferonky, petrželku, citrónovou šťávu, olej, cukr, sůl a pepř a dobře promícháme. Přidáme krevety a znovu dobře promícháme. Avokádo rozkrojíme na polovinu, vyndáme pecku, oloupeme a nakrájíme asi na 3 cm kousky. Nakrájené avokádo opatrně smícháme s připravenou směsí. Na špejle napícháme krevety a kousky avokáda a podáváme s kousky citrónu.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka