Kuřecí stroganoff s fenyklem - recept cpt. Cooka
4 porce:  2.5 dkg másla, 2 lžíce slunečnicového oleje, 4  kuřecí prsíčka, 1  cibule, 1  salátový fenykl, 2 lžičky jemné hořčice, 6 lžic pernodu, 6 lžic vody, 6 lžic crème fraîche, sůl, mletý pepř
Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka, totéž s mladou bulvou fenyklu. Kuřecí prsa se nakrájí na delší, tenké proužky. V hrnci rozpálíme máslo a olej, přidáme maso a cibuli a smažíme 6-7 minut, dokud vše nechytá zlatou barvu. Vmícháme hořčici, pernod, krátce jej oflambujeme, pak vodu, sůl a pepř. Vaříme další 2-3 minuty, potom odstavíme a promícháme se smetanou.
Příloha: rýže

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka