Top dogs - recept cpt. Cooka
1 porce:  1/2  párku, 3 dkg slaniny, 2 dkg cibule, 3 dkg másla, 3 dkg polohrubé mouky, 7.5 cl mléka, 1  žloutek, sůl, mletý pepř, zelená petrželka, kečup
Drobně krájená cibule se osmaží na másle do růžova. Hladká nebo polohrubá pšeničná mouka se prosije a za postupného přilévání mléka se připraví těstíčko, které se povaří asi 7 minut. Pak se do něj přidá osmažená cibulka, sůl, pepř, sekaná petržel a žloutek. Vše se důkladně promíchá, vlije do máslem vymazané ohnivzdorné misky a peče v horké troubě asi 10 minut.
Půlky párků potřené hustým kečupem se zabalí do proužků slaniny tak, aby konce párků vyčnívaly. Pak se rozloží na zapečenou hmotu, ozdobí kolečky cibule a vloží do mírně vyhřáté trouby na tak dlouho, aby se slanina opekla a párky byly horké.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka