Papriky plněné žampiony - recept cpt. Cooka
4 porce:  25 dkg žampiónů, 4  zelené papriky, římský salát, 1 stroužek česneku, 1 lžíce octa, 4  sardelky v oleji, 1/2 lžíce zelené petrželky, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
Očistěte houby, nakrájejte je na plátky a za stálého míchání je 3 minuty restujte na pánvi s několika lžícemi oleje a rozdrceným česnekem, osolte a vypněte. Srdíčko římského salátu nakrájejte na proužky. Papriky opečte na pánvi ze všech stran. Rozkrojte je příčně šikmo napůl, aniž byste odstranili stopky, odstraňte semínka a naplňte je smíchanými houbami a salátem. Položte je na talíře. Smíchejte olej, ocet a nasekanou petrželku s nasekanými sardelovými filety a papriky touto směsí okořeňte.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka