Frittata s krevetami a chorizem - recept cpt. Cooka
2 porce:  1/2  cibule, 5 dkg choriza, 2 lžičky olivového oleje, 4  vejce, 1 lžíce mléka, 8.5 dkg vařených, oloupaných krevet, 10 dkg mraženého hrášku
Rozehřejte gril na střední teplotu. Na vhodné pánvi osmahněte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli a chorizo nakrájené na plátky na mírném ohni. Za občasného míchání smažte 4-5 minut, dokud cibule nezměkne. Sundejte pánev z ohně, vylijte přebytečný tuk z choriza a vmíchejte lehce rozšlehaná vejce s mlékem a trochou soli. Vmíchejte krevety a rozmražený hrášek a vraťte na mírný oheň na 10-12 minut, dokud není vše kromě samotného vrcholu frittaty hotové. Poté ji bleskově opečte na grilu dozlatova (držte rukojeť mimo dosah tepla). Podávejte nakrájené na klínky s listovým salátem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka