Chilli & kukuřičná quesadilla - recept cpt. Cooka
2 porce:  1 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule, 1/2  chilli papričky, 1/2 lžičky mletého koriandru, 20 dkg konzervované kukuřice, 3  jarní cibulky, 1  limetka, 2  tortilly, 3 dkg čedaru, 3 dkg mozzarelly
Na pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a smažte 10 minut nebo do změknutí. Přidejte nadrobno nakrájenou červenou chilli papričku a mletý koriandr a smažte ještě minutu. Vmíchejte okapanou kukuřici, nakrájené jarní cibulky a kůru z limetky. Podle chuti dochuťte. Směs navrstvěte na velkou moučnou tortillu a posypte strouhaným čedarem a také strouhanou mozzarellou. Navrch položte druhou tortillu. Rozpalte pánev na prudkém ohni. Po rozpálení přidejte quesadillu, opékejte ji 2 minuty z jedné strany, pak ji otočte a opékejte ještě 1-2 minuty, nebo dokud se sýr nerozpustí. Rozkrojte na čtvrtiny a podávejte s chilli omáčkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka