Mexická galetka - recept cpt. Cooka
4 porce:  5  vajec, 14 dkg kukuřičných zrn z konzervy, 16 dkg tuňáka ve vlastní šťávě, 1  červená paprika, 3 dkg ementálu, 3 dl mléka, 10 dkg hladké mouky, 1  jarní cibulka, 1 lžička tabasca nebo guacamole koření, sůl, mletý pepř
Předehřejte troubu na 210 °C. Vejce rozšlehejte s mlékem. Přidejte mouku a koření. Osolte a opepřete. Rozmixujte na hladkou pastu. Nakrájejte papriku na malé kostičky, nakrájejte cibuli i se stonkem, slijte tuňáka a kukuřici. Tuto směs rozprostřete do koláčové formy, potřete ji směsí vajec, mléka a mouky a posypte koláč ementálským sýrem. Pečte 30 minut.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka