Masové toasty - recept cpt. Cooka
10 porcí:  10 plátků veky, 4 dkg tvrdého sýra, zelená petrželka, 35 dkg mletého masa (hovězí a vepřové), 2 lžíce oleje, 1  cibule, 10 dkg čerstvé nebo sterilované kapie, 3 lžíce rajčatového protlaku, mletá paprika, feferonka nebo chilli koření, mletý pepř, sůl
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na dvou lžících oleje, vmícháme mletou papriku, po zpěnění mleté maso a několik lžic vody a dusíme do změknutí masa. Přidáme pokrájenou kapii, rajčatový protlak, koření, rozsekané pfeferonky a pomazánku osolíme. Plátky veky opečeme po obou stranách nasucho na teflonové pánvičce (nebo na pánvi na oleji), potřeme horkou pomazánkou, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme petrželkou. Hned podáváme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka