Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte - recept cpt. Cooka
Endives au jambon et à la cancoillotte
6 porcí:  6  čekankových puků, 6 plátků šunky, 20 dkg francouzského sýra cancoillotte, 6 dkg tvrdého sýra na strouhání podle vlastního výběru, několik snítek zelené petrželky, sůl, mletý pepř
Odřízněte spodní část čekanek a případné poškozené listy. Povařte je v páře 25 minut. Uvařené čekanky důkladně osušte. Předehřejte troubu na 200 °C. Každou čekanku zabalte do plátku šunky a uložte do zapékací mísy. Osolte a opepřete. Přelijte ohřátým sýrem cancoillotte a posypte nastrouhaným sýrem. Pečte 25 minut. Podávejte horké, posypané nasekanou petrželkou.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka