Toast s králičími játry - recept cpt. Cooka
6 porcí:  1  králičí játra, 15 dkg slaniny, 1  pórek, 1 lžíce kečupu, 1 dl červeného vína, sůl, 2  papriky, olej, 1 lžíce škrobové moučky, 1  vejce, zelená petrželka
Králičí játra nakrájíme na plátky, přidáme vejce, solamyl a dobře promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme játra, zprudka je osmahneme, přidáme na jemné kostičky nakrájenou slaninu a znovu opékáme. Paprikové lusky a pórek nakrájené na kolečka vložíme k játrům, mírně podlijeme, přidáme kečup a víno a chvíli podusíme. Hotové podle chuti osolíme. Směsí obložíme připravené toasty z bílé veky nebo toastového chleba, ozdobíme zelenou petrželkou a podáváme v papírovém ubrousku.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka